Despre noi

Cine suntem?

ROCK TO BUILD SOCIAL SOCIETY SRL este constituita si atestata ca INTREPRINDERE SOCIALA, cu sediul social in com. Brazi, sat Brazii de Jos, Str. Teilor nr. 84, inregistrata la ONRC Prahova sub nr. J29/634/09.03.2021, avand cod unic de inregistrare 43875522, telefon 0741270535, e-mail rocktobuild@gmail.com, cont bancar              RO22BTRLRONCRT0599170201, deschis la Banca Transilvania, beneficiar de ajutor de minimis in cadrul Proiectului Cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman, Axa prioritara 4 – INCLUZIUNEA SOCIALA SI COMBATEREA SARACIEI conform contract de subventie nr. 187P/12.04.2021.

Misiune

Misiunea noastra este de ajuta copiii ce nu au posibilitatea la educatie prin redistribuirea a 90% din profitul societatii catre aceste cauze. Societatea nu va realiza profituri foarte mari deoarece mare parte din veniturile societatii vor fi redistribuite catre activitatea sociala, insa isi propune sa realizeze venituri cat mai mari pentru a putea ajuta cat mai mult din punct de vedere social. Asadar, ACHIZITIA TA SUSTINE EDUCATIA!

Succulent in a pot on a marble tile. Scandinavian house design

Intreprinderea isi desfasoara activitatea sub codul 2370 – Taierea, fasonarea si finisarea pietrei. Activitatea de productie se desfasoara la punctul de lucru, situat in Comuna Brazi, sat Brazii de Jos, Str. Mihail Sadoveanu nr. 18 unde se taie, prelucreaza si finiseaza piatra, din care fac parte marmura, granitul, travertinul si calcarul (cele mai cunoscute materiale), precum si vanzarea produselor finite rezultate in urma prelucrarii. Liniile tehnologice care compun fluxurile de fabricatie sunt echipate cu utilaje si instalatii moderne, fiind achizitionate cu fonduri europene. Taierea pietrei: este o activitate complexa, realizata cu utilaje cu performante tehnice ridicate. In functie de cerintele clientilor, taierea pietrelor se poate realiza pe diverse lungimi, latimi si grosimi.

Societatea dispune de personal calificat corespunzator, pentru a satisface orice exigente aferente domeniului sau de activitate.
Clientii nostrii sunt firme de constructii de pe teritoriul Romaniei si suntem interesati de noi colaborari interne si externe.
Resursele naturale si tehnologiile de ultima ora ne-au permis sa venim in intampinarea pietei cu o variata gama de produse din marmura si granit, dintre care amintim: glafuri, trepte, contratrepte, placaje, blaturi pentru bucatarie sau baie, diverse piese speciale, etc.
Din cele mai vechi timpuri si pana astazi exista o serie de monumente și clădiri care au fost construite în urmă cu cinci mii de ani și care încă sunt în picioare, spre surprinderea tuturor, iar la baza constructiei a stat piatra.

Materiale

Piatra naturală este unul dintre cele mai rezistente materiale de construcţie, indiferent dacă este vorba despre exteriorul sau interiorul locuinţelor. Estetică, rezistentă în timp şi accesibilă ca preţ şi uşor de combinat cu o multitudine de materiale, piatra naturală poate fi alegerea ideală, pentru orice segment al pieţei construcţiilor. Piatra naturală este cel mai folosit material utilizat în construcții de către civilizațiile străvechi. Acest material a avut de-a lungul timpului sute de întrebuințări. Structurile care au fost construite de civilizațiile străvechi încă se află într-o stare foarte bună, în prezent majoritatea fiind obiective turistice importante, puncte de atractie. Fiecare piatra atrage prin istoricul sau, prin locatia unde a fost gasit si/sau produsa, si de caracteristicile ei.

Granite texture
Closeup surface of marble pattern at the marble floor texture background , yellow abstract marble

Clientii ar trebui sa cumpere produsele oferite de noi deoarece sunt produse de calitate, fabricate cu tehnologie de ultima generatie, care in procesul de productie nu au daunat mediului inconjurator, au o buna rezistenta in timp, rezistente la intemperii, greutati mari, variatii ale vremii dar si datorita misiunii sociale pe care intreprinderea noastra o are, si anume aceea de a oferi sprijin copiilor proveniti din familii dezavantajate.